utorak, 13 jun 2017 14:30

Odbor za evropske integracije organizuje javnu tribinu na temu „Crna Gora i EU: pregovori u oblasti ekonomske i monetarne politike“

Plava sala Skupštine Crne Gore, 16. jun, 13 časova

Odbor za evropske integracije organizovaće javnu tribinu na temu „Crna Gora i EU: pregovori u oblasti ekonomske i monetarne politike“, u petak 16. juna sa početkom u 13,00 časova, u Plavoj sali Skupštine Crne Gore.

Dobra praksa bližeg informisanja građana o pregovaračkim poglavljima nastavlja se organizovanjem i ove tribine, na kojoj će zainteresovana javnost i stručnjaci iz oblasti ekonomske i monetarne politike imati priliku da predstave svoja mišljenja i sugestije, prije razmatranja Nacrta pregovaračke pozicije za poglavlje 17 – Ekonomska i monetarna unija na predstojećoj sjednici Odbora.

Na javnoj tribini će govoriti Adrijan Vuksanović, predsjednik Odbora za evropske integracije, Nj.E. Aivo Orav, šef Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori i Milica Kilibarda, šefica Radne grupe za pripremu pregovora u poglavlju 17 – Ekonomska i monetarna unija.

Pozivaju se svi zainteresovani da učestvuju na javnoj tribini i upoznaju se sa sadržajem pomenutog pregovaračkog poglavlja, te da svojim sugestijama daju doprinos procesu pristupanja Crne Gore Evropskoj uniji.

Prijava za učešće na javnoj tribini je obavezna. Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem e-mail adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili na broj telefona 020 404 583, najkasnije do četvrtka, 15. juna 2017. godine u 10 časova.

Događaj će biti otvoren za akreditovane medije, a nakon tribine biće izdato saopštenje za javnost.

pdfAGENDA