ponedjeljak, 03 april 2017 15:44

Delegacija Odbora za evropske poslove Hrvatskog sabora u posjeti Skupštini Crne Gore

Utorak, 4. april 2017. godine

Delegacija Odbora za evropske poslove Hrvatskog sabora, na čelu sa predsjednikom Odbora Domagojem Ivanom Miloševićem, boraviće u službenoj posjeti Crnoj Gori od 3. do 5. aprila 2017. godine.

U okviru posjete, delegacija će u utorak 4. aprila održati niz sastanaka u Skupštini Crne Gore:

- sastanak sa članovima Odbora za evropske integracije, na čelu sa predsjednikom Odbora Adrijanom Vuksanovićem (Plavi salon, 10,00 časova);

- sastanak sa članovima Odbora za međunarodne odnose i iseljenike, na čelu sa predsjednikom Odbora Andrijom Nikolićem (Plavi salon, 11,00 časova);

- sastanak sa članovima Odbora za ekonomiju, finansije i budžet, na čelu sa predsjednikom Odbora Vujicom Lazovićem (Plavi salon, 12,00 časova).

Delegaciju Odbora za evropske poslove Hrvatskog sabora, pored predsjednika Odbora Domagoja Ivana Miloševića, čine članovi Odbora Irena Petrijevčanin Vuksanović i Joško Klisović. Sastancima će prisustvovati i Nj.E. Veselko Grubišić, ambasador Republike Hrvatske u Crnoj Gori.

Početak svih sastanaka otvoren je za snimatelje i fotoreportere, a nakon sastanaka biće izdata saopštenje za javnost.

Novinari i snimatelji/fotoreporteri koji nemaju stalne skupštinske akreditacije, potrebno je da ih obezbijede na osnovu zahtjeva, upućenog na fax: 020 404 518, ili na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..