četvrtak, 23 novembar 2017 12:19

Odbor za antikorupciju održao šestu sjednicu

Raspisao ponovljeni javni poziv za predstavnika nevladinih organizacija u Komisiji za sprovođenje izbora jednog člana Savjeta Agencije za sprječavanje korupcije
Na prethodnoj sjednici  Odbor je usvojio Odluku o pokretanju postupka izbora članova Komisije za sprovođenje izbora jednog člana Savjeta Agencije za sprječavanje korupcije.
Tim povodom za predstavnika Skupštine Crne Gore koji će biti član Komisije za sprovođenje izbora jednog člana Savjeta Agencije za sprječavanje korupcije predložena je Daliborka Pejovićza predstavnika Sudskog savjeta predložen je Dobrica Šljivančanin i za predstavnika Tužilačkog savjeta predložena je Doc dr. Vesna Ratković.
Kako na Javnom pozivu za predstavnika nevladinih organizacija u Komisiji za sprovođenje izbora jednog člana Savjeta Agencije za sprječavanje korupcije, koji je objavljen 16. oktobra 2017. godine na internet stranici Skupštine Crne Gore i u štampanom mediju „Dnevne novine nije bilo pristiglih prijava stekli su se uslovi za raspisivanje ponovljenog javnog poziva.

 

pdfPonovljeni Javni poziv za člana Komisije za sprovođenje  izbora jednog člana Savjeta agencije za sprječavanje korupcije iz reda nevladinih organizacija