utorak, 02 jul 2019 14:37

Održana Konstitutivna sjednica Savjeta RTV Crne Gore

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović otvorio je danas Konstitutivnu sjednicu novoizabranog Savjeta Radija i televizije Crne Gore, istakavši očekivanje da će novi sastav raditi odgovorno, profesionalno i da će doprinijeti da Javni servis još više bude u službi svih struktura društva, odnosno svih građana Crne Gore.

Imajući u vidu da su značajna sredstva opredijeljena za rad Javnog servisa, Brajović je naglasio da će Skupština Crne Gore i druge nadležne institucije, kao i građani pažljivo pratiti aktivnosti Savjeta. S obzirom da su se, kako je rekao, čule kritike i prije izbora članova Savjeta, predsjednik Brajović je apelovao da svi zainteresovani budu dobronamjerni, i na taj način omoguće Savjetu da radi slobodno, nezavisno i bez pritisaka.  

Potom je predsjedavanje Konstitutivnom sjednicom Savjeta Radija i televizije Crne Gore preuzeo najstariji član Savjeta Ilija Despotović.

Podsjećamo da je novi sastav Savjeta Radija i televizije Crne Gore izabran na sjednici Skupštine Crne Gore 20. juna 2019. godine.

YouTube     
Cloud