Sedma sjednica Prvog redovnog (proljećnjeg) zasijedanja u 2018. godini

Lokacija:  Vladin dom, Cetinje


Dnevni red

  1. Saglasno članu 97 stav 3 Ustava Crne Gore, na sjednici će, pred poslanicima u Skupštini Crne Gore, izabrani predsjednik Crne Gore gospodin Milo Đukanović položiti zakletvu i stupiti na dužnost predsjednika Crne Gore.

*****

 

Sjednicu Skupštine Crne Gore i prateći program direktno će prenositi Radio - televizija Crne Gore. Za ceremoniju inauguracije akreditovano je 49 novinara, snimatelja i fotoreportera iz 20 medija.

Snimatelji/fotoreporteri prate sjednicu na pozicijama iza zvanica, lijevo i desno od glavnog ulaza. Za snimanje pokrivalica (dok traje Himna) mogu koristiti označeni prostor pored bočnih strana bine.

Snimatelji i fotoreporteri imaće priliku da snime ceremoniju Svečanog vojnog pozdrava na platou ispred Vladinog doma.

Na početku koktela, u atrijumu Vladinog doma, mogu snimati čestitanje zvanica predsjedniku Crne Gore.

Podsjećamo, planirano je da predstavnici medija dođu u Vladin dom najkasnije do 11:30 sati. U slučaju da se nijesu akreditovali za ovaj događaj (bez obzira da li imaju godišnju akreditaciju), potrebno je da to učine na uobičajeni način, zahtjevom poslatim na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Za dodatne informacije vezane za angažman medija zadužene su Sanja Perić 067 246 994 i Snježana Vojvodić 067 310 792, ispred Odjeljenja za odnose sa javnošću i protokol.

 

 

Event Properties

Početak događaja 20.05.2018. 12:00h
Kraj događaja 20.05.2018. 14:00h