Prezentacija rada Parlamentarne budžetske kancelarije u okviru Projekta „Jačanje finansijskog nadzora Skupštine Crne Gore“

Lokacija: Skupština Crne Gore - Crveni salon


Odbor za ekonomiju, finansije i budžet predstaviće rezultate projekta „Jačanje finansijskog nadzora Skupštine Crne Gore“.

Prezentacijom rezultata biće obilježen kraj projekta koji je realizovan uz finansijsku podršku i u saradnji sa Vestminsterskom fondacijom za demokratiju i Ambasadom Velike Britanije u Podgorici.

Na prezentaciji će govoriti: predsjednik Odbora za ekonomiju, finansije i budžet Predrag Sekulić, generalni sekretar Skupštine Crne Gore Aleksandar Jovićević, ambasadorka Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske u Crnoj Gori Nj.E. Alison Kemp i direktor programa za Zapadni Balkan, Vestminsterska fondacija za demokratiju Emil Atanasovski.

********

Događaj je otvoren za javnost. Predstavnici medija koji nemaju stalnu akreditaciju, potrebno je da se registruju putem e-maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

 

Event Properties

Početak događaja 19.03.2018. 10:00h
Kraj događaja 19.03.2018. 12:00h