Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović primio je danas u oproštajnu posjetu šefa Kancelarije UNICEF-a za Crnu Goru Bendžamina Perksa.

srijeda, 21 jun 2017 18:20

Susret Brajović - Perks

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović primiće šefa Kancelarije UNICEF-a za Crnu Goru Bendžamina Perksa, u četvrtak 22. juna 2017. godine

srijeda, 21 jun 2017 14:17

Sastanak Nikolić - Adžamov

Skupština Crne Gore, 22. jun

Na sastanku predsjednika Skupštine Crne Gore Ivana Brajovića sa novoimenovanom ambasadorkom Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske u Crnoj Gori Alison Kemp, koji je održan danas, iskazano je zadovoljstvo postojećim nivoom bilateralnih odnosa, kao i uvjerenje da postoje brojni potencijali za njihovo dalje snaženje posebno u oblasti ekonomije.

Naglašena uloga  Evropskog parlamenta u zakonodavnom ciklusu i rad odbora

U radu sastanka učestvovali su predsjednik i članovi Odbora: Obrad Mišo Stanišić, prof. dr Miodrag Vuković, Milorad Vuletić, Branko Čavor i prof. dr Vujica Lazović

Odbor razmotrio više predloga zakona

Jedanaesta - posebna sjednica Prvog redovnog (proljećnjeg) zasijedanja održaće se u srijedu, 28. juna 2017. godine, sa početkom u 12:00 sati.

Odbor za međunarodne odnose i iseljenike započeo je danas osmu sjednicu na kojoj je razmotrio predlog za formiranje grupa prijateljstva Skupštine Crne Gore.

Plenarna sala, 20. jun, u 11.00 sati    

Strana 1 od 58