Jednoglasno usvojen Izvještaj o radu Odbora za 2016. godinu

Predśednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović, koji boravi u dvodnevnoj radnoj pośeti Republici Italiji, povodom usvajanja Protokola o pristupanju Crne Gore NATO-u, sastao se danas u Rimu sa zamjenikom ministra vanjskih poslova Vinćencom Amendolom i senatorima Pjer Ferdinandom Kazinijem, predśednikom Odbora za vanjske poslove Senata, Vaninom Kitijem, predśednikom Odbora za politike EU Senata i Aldom di Bjađom i Stefanom Kolinom koji su članovi grupe prijateljstva sa Crnom Gorom u Senatu Italije.

Predśednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović, koji boravi u radnoj pośeti Italiji povodom usvajanja Protokola za pristupanje Crne Gore NATO-u u italijanskom Parlamentu, susreo se danas u Rimu sa predśednicom Donjeg doma Parlamenta Republike Italije Laurom Boldrini. 

U Skupštini Crne Gore danas je održana komemorativna sjednica povodom smrti generalnog sekretara, Siniše Stankovića. Obraćajući se prisutnima, predsjednik Skupštine Crne Gore, Ivan Brajović naveo je, između ostalog, da je Stankovića krasilo izuzetno čovjekoljublje i da je autoritet gradio isključivo na svojim djelima.

Boravak povodom usvajanja Protokola o pristupanju Crne Gore NATO-u

Komemorativna sjednica biće održana sjutra, 10. januara 2017. godine, u Velikoj sali Skupštine Crne Gore

Strana 1 od 20