Njemačka će nastaviti da podržava Crnu Goru na njenom putu ka članstvu u EU, glavna je poruka u razgovorima sa njemačkim zvaničnicima.

Četvrta sjednica Prvog redovnog zasijedanja u 2019. godini biće održana u ponedeljak, 1. aprila, sa početkom u 11.00 sati.

Trećeg dana studijske posjete Republici Sloveniji članovi Odbora za ljudska prava i slobode Momčilo Martinović i Mirsad Murić održali su sastanak direktorom Biroa Vlade Republike Slovenije za nacionalne manjine Stankom Baluhom, a nakon toga upriličena je posjeta Državnom zboru i razgovor sa predsjednicom Evom Irgl i članovima Komisije za peticije, ljudska prava i jednake mogućnosti.

Thursday, 21 March 2019 14:04

Zakonodavni odbor završio 79. sjednicu

Na danas održanom nastavku 79. sjednice, Odbor je razmotrio i pozitivno se izjasnio o  Predlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o turizmu i ugostiteljstvu.

At the 81st meeting of the Legislative Committee that was held today, the Proposal for the Law on Medically Assisted Reproduction and the Proposal for the Law on Medical Devices were considered, with regard to which positive position was expressed.

Članica Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje, Ana Nikolić, prisustvovala je Šestoj dunavskoj parlamentarnoj konferenciji, koja se održava u Bukureštu, u Rumuniji.

Page 1 of 238